Wat tof dat je even bij ons op de website komt kijken!

“HI, AJAX SUPPORTER"

Volledig gecertificeerd en met meer dan 15 jaar ervaring in film en foto zijn wij als geen ander in staat om de visie van onze klanten te vertalen naar het meest indrukwekkende beeldmateriaal. Wij vliegen verder waar anderen stoppen, door onze ervaring en creativiteit in film en lucht weten wij de ideeën van onze klanten te overtreffen met de tofste shots die perfect passen bij de wensen van de klant.

Uitdaging en plezier
97%
Professionaliteit
100%

Boek vandaag nog een workshop

bel ons : 06 38 19 09 54

Ajax logo COL
Bakkerij Korting Sociale Media Post 3

Drone Addicts vliegt waar anderen niet willen gaan.

Drone Addicts gaat net dat stukje verder, er kan namelijk bijna altijd meer dan onze klanten en partners in eerste instantie denken! Wij zorgen voor professioneel advies, prachtige shots, flexibiliteit en beeldmateriaal dat op zich zelf al voldoende zegt over onze skills en kwaliteit.

“Ran Hendriks (Founder) en zijn compagnon Sören Marijt, beiden oud-militairen. Gedisciplineerd, zelfstandig, flexibel en anticiperen op een onverwachte situatie zit in het bloed van deze twee eigenaren en dit schept vertrouwen bij klanten en partners. Wij kunnen zelfstandig werken, zodat de klant zich kan focussen op andere werkzaamheden.”

Een overzicht van onze Drone opkomsten

Een drone inzetten voor jouw project!

Overzicht van onze drone diensten

Als “eye in the sky” streeft Drone Addicts voor de hoogste kwaliteit van jouw film productie, 3D mapping, inspectie of drone workshop. Een drone huren met Drone Addicts verzekerd jouw project ervan dat dit verloopt met de laatste en nieuwste drone technologie. Ook staat veiligheid bij ons in het hoogste vaandel. Wij zijn ex-defensie medewerkers en denken altijd 10 stappen vooruit. Veilig anticiperen op situatie, zit in ons DNA! Lees hier meer over ons team.

Drone Addicts
Scroll naar boven