Drone Opnames
laten maken

Drone Opnames voor jouw project

Drone Opnames voor film en documentaires

Drone Opnames maken is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om adembenemende luchtopnames te maken met drones. Bij Drone Addicts beschikken wij over de expertise en de nieuwste apparatuur om uw visie werkelijkheid te maken. Of u nu drone opnames nodig heeft voor een speelfilm, documentaire, of televisieserie, wij staan klaar om u te helpen en uw productie naar een hoger niveau te tillen.

Inhoudsopgave

Drone Opnames laten maken door Drone Addicts

Bij Drone Addicts staan wij dagelijks klaar voor onze klanten, partners en zelfs concollega’s. Als een volledig gecertificeerd drone bedrijf bieden wij alles onder één dak aan: van luchtfilmproductie en luchtfotografie tot drone-inspecties en meer. Met een achtergrond in de marine heeft oprichter Ran Hendriks, samen met compagnon Sören Marijt, uitgebreide ervaring opgedaan in zowel drone opnames als in fotografie en videografie. Deze combinatie van militaire discipline en creatieve expertise maakt ons uniek in de markt.

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dankzij onze ervaring en creativiteit weten wij de ideeën van onze klanten te overtreffen met de meest indrukwekkende shots, perfect afgestemd op uw wensen. Van vergunningen tot ontheffingen, wij regelen alles zodat u zich kunt concentreren op uw project. Bij Drone Addicts staat professionaliteit, kwaliteit, anticiperen en flexibiliteit centraal. Of het nu gaat om film, foto of inspectie, wij staan voor u klaar om de beste resultaten te leveren.

Drone bedrijf

Waar kunt u Drone Opnames laten maken?

In Nederland zijn er talloze mogelijkheden voor het maken van drone opnames, maar er zijn ook enkele beperkingen waar rekening mee moet worden gehouden. Een belangrijk aspect hiervan is het begrip ‘Controlled Traffic Region’ (CTR), dat verwijst naar specifieke luchtruimen rondom luchthavens waar het vliegverkeer onder toezicht staat van de luchtverkeersleiding. Deze zones zijn belangrijk voor de veiligheid van zowel bemande als onbemande luchtvaartuigen.

Bij Drone Addicts hebben we uitgebreide ervaring met het navigeren door deze complexe luchtgebieden. We beschikken over de noodzakelijke vergunningen en certificeringen om in CTR-gebieden te opereren, waaronder luchtruimen nabij grote luchthavens zoals Schiphol en Rotterdam. Dit stelt ons in staat om opnames te maken in zelfs de meest uitdagende omgevingen, zoals stedelijke gebieden en nabij havengebieden, waar extra vluchtplanning en goedkeuringen vereist zijn.

Ons team zorgt ervoor dat alle veiligheids- en regelgevingsvereisten worden nageleefd, zodat uw drone opnames zonder zorgen en met de hoogste kwaliteit kunnen worden uitgevoerd.

Drone Opnames door verschillende drones

Bij Drone Addicts bieden we een breed scala aan drones om aan diverse productiebehoeften te voldoen. Onze FPV race drone opnames zijn een trend die je niet mag missen. Met elf jaar ervaring in het filmen van bedrijfsfilms, reclames, televisieprogramma’s en documentaires, vliegen onze piloten om de meest adembenemende beelden vast te leggen. Onze race drones, bestuurd door piloten navigeren met gemak door kleine ruimtes en overwinnen obstakels met precisie en vastberadenheid. Het resultaat? Spectaculaire en dynamische beelden!

Naast onze custom race drones uitgerust met GoPro of BlackMagic Mini, beschikken we over de DJI Inspire 3, DJI Mavic 3 Pro en DJI Mavic 3 Cine. Deze drones zijn perfect voor een breed scala aan producties, van high-end filmproducties tot promotievideo’s en evenementenregistraties. Of je nu op zoek bent naar de flexibiliteit van de Mavic 3 series of de professionele beeldkwaliteit van de Inspire 3, bij Drone Addicts hebben we de juiste drone voor jouw project. 

Drone opnames laten monteren tot professionele video

Bij Drone Addicts bieden we niet alleen adembenemende drone opnames, maar kunnen wij ook de volledige montage tot een professionele video verzorgen. Ons ervaren team van editors en videografen zorgen ervoor dat uw beelden naadloos worden samengevoegd tot een visueel indrukwekkend eindproduct.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, promotievideo, documentaire of een ander type productie, wij leveren een video die perfect aansluit bij uw visie en doelstellingen.

Tijdens het montageproces werken we nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de stijl en boodschap van de video volledig overeenkomen met uw wensen. We gebruiken montagetechnieken en software om ervoor te zorgen dat elk detail klopt, van kleurcorrectie en geluidseffecten tot de algehele verhaallijn. Het resultaat is een professionele video die niet alleen de schoonheid van de drone opnames benadrukt, maar ook een krachtig verhaal vertelt.

Drone Opname Westfield

Veel gestelde vragen over Drone Opnames

FPV (First Person View) drone opnames zijn tegenwoordig een trend in de film- en videoproductie-industrie. Deze technologie biedt unieke voordelen die traditionele drones niet kunnen evenaren. FPV drones bieden een meeslepende kijkervaring doordat ze de kijker het gevoel geven dat ze door de lucht vliegen. Dit is mogelijk omdat de dronepiloot de drone bestuurt vanuit het perspectief van de drone zelf, wat resulteert in vloeiende en dynamische opnames die dicht bij de actie blijven. Dit is bijzonder nuttig voor het vastleggen van snelle bewegingen en het navigeren door smalle of complexe ruimtes. Bij Drone Addicts hebben we elf jaar ervaring met het filmen van bedrijfsfilms, reclames, televisieprogramma’s en documentaires met FPV drones. Onze piloten, met een achtergrond in defensie, zijn getraind om nauwkeurig en behendig te vliegen, waardoor we in staat zijn om obstakels te overwinnen en grenzen te verleggen. Dit zorgt voor spectaculaire beelden die indruk maken op onze klanten. Bovendien leveren wij dezelfde dag nog alle gestabiliseerde beelden, wat betekent dat u snel kunt beginnen met de post-productie van uw project.

Het opereren in Controlled Traffic Regions (CTR) vereist specifieke vergunningen en naleving van strikte regelgeving om de veiligheid van zowel bemande als onbemande luchtvaartuigen te waarborgen. Drone Addicts heeft uitgebreide ervaring met het navigeren door deze complexe luchtgebieden en beschikt over de nodige certificeringen om in CTR-gebieden te opereren. Dit omvat luchtruimen nabij grote luchthavens zoals Schiphol en Rotterdam. Onze expertise in vluchtplanning en het verkrijgen van de juiste goedkeuringen stelt ons in staat om opnames te maken in zelfs de meest uitdagende omgevingen, zoals stedelijke gebieden en havengebieden. Wij zorgen ervoor dat alle veiligheids- en regelgevingsvereisten strikt worden nageleefd, zodat uw drone opnames zonder zorgen en met de hoogste kwaliteit kunnen worden uitgevoerd. Door nauw samen te werken met de luchtverkeersleiding en het indienen van gedetailleerde vluchtplannen, minimaliseren wij de risico’s en garanderen wij dat onze operaties naadloos integreren met het overige luchtverkeer.

Het montageproces van drone opnames bij Drone Addicts is grondig en gericht op het creëren van een visueel indrukwekkend eindproduct dat aansluit bij uw visie en doelstellingen. Ons ervaren team van editors en videografen werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de stijl en boodschap van de video volledig overeenkomen met uw wensen. Dit proces begint met een grondige evaluatie van de ruwe beelden, gevolgd door een zorgvuldig uitgevoerde kleurcorrectie om de esthetische kwaliteit van de opnames te verbeteren. Geluidseffecten en achtergrondmuziek worden toegevoegd om de video een professionele en meeslepende sfeer te geven. Bovendien wordt aandacht besteed aan de algehele verhaallijn om ervoor te zorgen dat de video niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een krachtig verhaal vertelt. Door gebruik te maken van geavanceerde montagetechnieken en software, zorgen wij ervoor dat elk detail klopt en dat uw video een blijvende indruk achterlaat op uw doelgroep.

Drone Addicts biedt een breed scala aan drones om aan diverse productiebehoeften te voldoen, elk met hun eigen unieke voordelen en toepassingsmogelijkheden. Onze custom race drones, uitgerust met GoPro of BlackMagic Mini, zijn ideaal voor FPV opnames die dynamische en meeslepende beelden vereisen. Voor high-end filmproducties, commercials en promotievideo’s beschikken we over de DJI Inspire 3, die bekend staat om zijn professionele beeldkwaliteit en veelzijdigheid. De DJI Mavic 3 Pro en DJI Mavic 3 Cine bieden flexibiliteit en zijn perfect voor kleinere projecten zoals bedrijfsvideo’s en evenementenregistraties. Deze drones zijn gemakkelijk te vervoeren en snel inzetbaar, wat ze ideaal maakt voor producties die snelle en efficiënte opnames vereisen. Door deze diversiteit in ons drone-aanbod kunnen wij bij Drone Addicts altijd de juiste drone selecteren die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van uw project, of het nu gaat om het maken van indrukwekkende luchtshots of het navigeren door complexe en uitdagende omgevingen.

NACHTVLUCHTEN

Drone Inspectie

TIMELAPSE
PRODUCTIE

We denken graag mee met jouw creativiteit! Spreek jouw verlangen uit en wij voeren het uit binnen de veiliheidsmarges. Onze drone piloten zijn volledig gecertificeerd en hebben al 17 jaar de kennis en ervaring.

commercials

events

Bouw registratie

Klanten reviews

"They walk that extra mile"
Werken met Ran Hendriks van Drone Addicts is een feest. Met zijn enthousiasme en ideeën tilt hij elke productie naar een hoger niveau. Drone Addicts wachten niet op instructies, maar komen zelf met suggesties voor dat net-wat-spectaculairdere-shot. Alles is tot in de puntjes geregeld, dus geen gedoe met autoriteiten; de papieren kloppen en zijn aanwezig. Er is Ran er alles aan gelegen om jouw film tot een knaller te maken, ik beveel werken met hem en Drone Addicts zeker aan.
suzanne rond3
Suzanne Blonk
Eigenaar Blonk Film
Onlangs met Ran samengewerkt voor een timelaps opname voor een 'ombouwweekend' van een grote kruising in Zwaagdijk-Oost. Ondanks dat de uitvraag erg laat is gedaan (ochtend), was de inzet op tijd en snel geregeld (einde middag). De camera is opgehangen en het weekend heeft hij zijn opnames kunnen maken. Ran heeft op een professionele manier de beelden in een korte film verwerkt, naar de gewenste standaard van Heijmans. Voorzien van teksten en logo's is het een prachtig eindresultaat geworden. Er zijn veel positieve en tevreden reacties op gekomen. Dank!
rob van kampen
Rob van Kampen
Werkvoorbereider op Schiphol bij BAM Infra Nederland
We've worked several times with Ran Hendriks as a drone pilot for our videoproductions and we were more then pleased everytime we got the footage from him. It's very nice to work alongside Ran, always a pleasant and proffesional workflow. I can definitely recommend Ran for your own projects and productions. You are sure to get some amazing footage!
Review Karim
Karim kadri
director studio bravoure
Drone Addicts
Scroll naar boven