Drone Opnames

aerial service

Opnames met een drone

Drone Piloot

Drone Piloot

Al onze drone piloten zijn volledige gecertificeerd en mogen door al onze ontheffingen en vergunningen overal vliegen.

Drone fotografie

Drone fotografie

Wij maken tegen een scherp tarief, de mooiste drone foto’s van jouw project. Bel ons gerust om het tarief door te bespreken.

Nachtvluchten

Nachtvluchten

Wij waren één van de eerste in NL die een lange termijn ontheffig had. Hierdoor hebben we veel ervaring en weten we wat er mogelijk is.

drone opening

drone opening

Inmiddels hebben we 100+ drone openingen uitgevoerd, hier is specialisme voor nodig. Bekijk vooral onze drone opening portfolio.

drone opnames

Wij werken met de beste drone gear

We stellen zeer hoge eisen aan onze drone opnames en zijn als geen ander in staat om de artistieke visie van onze klanten te vertalen naar indrukwekkend beeldmateriaal, of het nu gaat om een commercial, documentaire, film of bijvoorbeeld de verslaglegging van een evenement.

Neem contact met ons op

Telefoon: 023 23 401 44

Drone Opnames door Drone Piloor
Drone opnames in Amsterdam
Drone inspectie Noord Holland
Hire drone company in Amsterdam
DJI FPV Drone

We denken graag mee met jouw creativiteit! Spreek jouw verlangen uit en wij voeren het uit binnen de veiliheidsmarges. Onze drone piloten zijn volledig gecertificeerd en hebben al 17 jaar de kennis en ervaring.

Klanten reviews

"They walk that extra mile"
Werken met Ran Hendriks van Drone Addicts is een feest. Met zijn enthousiasme en ideeën tilt hij elke productie naar een hoger niveau. Drone Addicts wachten niet op instructies, maar komen zelf met suggesties voor dat net-wat-spectaculairdere-shot. Alles is tot in de puntjes geregeld, dus geen gedoe met autoriteiten; de papieren kloppen en zijn aanwezig. Er is Ran er alles aan gelegen om jouw film tot een knaller te maken, ik beveel werken met hem en Drone Addicts zeker aan.
suzanne rond3
Suzanne Blonk
Eigenaar Blonk Film
Onlangs met Ran samengewerkt voor een timelaps opname voor een 'ombouwweekend' van een grote kruising in Zwaagdijk-Oost. Ondanks dat de uitvraag erg laat is gedaan (ochtend), was de inzet op tijd en snel geregeld (einde middag). De camera is opgehangen en het weekend heeft hij zijn opnames kunnen maken. Ran heeft op een professionele manier de beelden in een korte film verwerkt, naar de gewenste standaard van Heijmans. Voorzien van teksten en logo's is het een prachtig eindresultaat geworden. Er zijn veel positieve en tevreden reacties op gekomen. Dank!
rob van kampen
Rob van Kampen
Werkvoorbereider op Schiphol bij BAM Infra Nederland
We've worked several times with Ran Hendriks as a drone pilot for our videoproductions and we were more then pleased everytime we got the footage from him. It's very nice to work alongside Ran, always a pleasant and proffesional workflow. I can definitely recommend Ran for your own projects and productions. You are sure to get some amazing footage!
Karim Kadri
Karim kadri
director studio bravoure
Drone Addicts
Scroll naar boven