Drone Piloot Huren

aerial service

We have clearance for takeoff!

Drone Piloot

Drone Piloot

Onze gecertificeerde drone piloten hebben de vaardigheden en vergunningen om op elke gewenste locatie drone opnames te maken.

Drone fotografie

Drone fotografie

Wij bieden professionele drone fotografie voor jouw project tegen een concurrerend tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nachtvluchten

Nachtvluchten

Wij zijn trots op onze nachtvlucht ontheffing, waardoor we als één van de weinigen in Nederland de kennis en ervaring hebben om jouw project in het donker tot een succes te maken.

drone opening

drone opening

Onze professionele drone piloten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van drone openingen en bezorgingen met drone

Drone huren met Piloot

Drone huren voor Bedrijfsfilm of Documentaire

Onze professionele drone piloten zijn toegewijd aan het creëren van filmische, indrukwekkende beelden voor  commercials, documentaires en film. Met de nauwe samenwerking met klanten en onze artistieke visie zijn wij in staat om ideën te vertalen naar indrukwekkende drone opnames

Neem contact met ons op

Telefoon: 023 23 401 44

Offshore Dutch Drone Operator
Drone opnames in Amsterdam
Drone inspectie Noord Holland
Hire drone company in Amsterdam
DJI FPV Drone

NACHTVLUCHTEN

Drone Inspectie

TIMELAPSE
PRODUCTIE

Laat jouw creativiteit de vrije loop en wij zorgen voor de uitvoering. Onze gecertificeerde drone piloten hebben jarenlange ervaring en zorgen voor professioneel beeldmateriaal binnen de veiligheidsmarges.

commercials

events

Bouw registratie

Klanten reviews

"They walk that extra mile"
Werken met Ran Hendriks van Drone Addicts is een feest. Met zijn enthousiasme en ideeën tilt hij elke productie naar een hoger niveau. Drone Addicts wachten niet op instructies, maar komen zelf met suggesties voor dat net-wat-spectaculairdere-shot. Alles is tot in de puntjes geregeld, dus geen gedoe met autoriteiten; de papieren kloppen en zijn aanwezig. Er is Ran er alles aan gelegen om jouw film tot een knaller te maken, ik beveel werken met hem en Drone Addicts zeker aan.
suzanne rond3
Suzanne Blonk
Eigenaar Blonk Film
Onlangs met Ran samengewerkt voor een timelaps opname voor een 'ombouwweekend' van een grote kruising in Zwaagdijk-Oost. Ondanks dat de uitvraag erg laat is gedaan (ochtend), was de inzet op tijd en snel geregeld (einde middag). De camera is opgehangen en het weekend heeft hij zijn opnames kunnen maken. Ran heeft op een professionele manier de beelden in een korte film verwerkt, naar de gewenste standaard van Heijmans. Voorzien van teksten en logo's is het een prachtig eindresultaat geworden. Er zijn veel positieve en tevreden reacties op gekomen. Dank!
rob van kampen
Rob van Kampen
Werkvoorbereider op Schiphol bij BAM Infra Nederland
We've worked several times with Ran Hendriks as a drone pilot for our videoproductions and we were more then pleased everytime we got the footage from him. It's very nice to work alongside Ran, always a pleasant and proffesional workflow. I can definitely recommend Ran for your own projects and productions. You are sure to get some amazing footage!
Review Karim
Karim kadri
director studio bravoure

Drone Piloot huren FAQ

Drone vliegen is niet per se verboden, maar er zijn wel beperkingen waar je rekening mee moet houden. Zo mag je bijvoorbeeld niet standaard vliegen boven of rondom  bepaalde gebieden zoals vliegvelden, militaire terreinen en overheidsgebouwen Er zijn ook aanvullende regels voor vluchten met een laag of gemiddeld risico. Het is dus belangrijk om je vooraf goed te informeren en te zorgen dat je voldoet aan de geldende regels voor drone vliegen. Drone Addicts is in het bezit van de nodige ontheffingen om in risico gebieden drone vluchten uit te voeren.

In Nederland is het niet toegestaan om met een drone te vliegen tijdens de nacht, tenzij u een specifieke ontheffing heeft aangevraagd bij de ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) voor vluchten buiten de Uniforme Daglicht Periode (UDP). Deze ontheffing is slechts 2 jaar geldig en specifiek voor de vlucht waarvoor u het aanvraagt. Dus, als u geen ontheffing heeft, mag u uw drone niet vliegen tijdens de nacht.

Er zijn beperkingen waar u rekening mee moet houden bij het filmen met een drone. Zo mag u alleen filmen en fotograferen op locaties waar u ook normaal met een camera mag zijn en er mag geen toestemming nodig zijn van eigenaars. Bovendien mag u niet vliegen boven gebieden zoals militaire terreinen, overheidsgebouwen en evenementen, tenzij u hiervoor specifieke toestemming heeft. De nieuwe Europese drone-regels gelden vanaf 1 januari 2023 en kent verschillende classificaties voor drones. Drones moeten worden voorzien van een CE-klasse markering en worden ingedeeld in categorieën C0 tot en met C6. Drones in categorie C0 tot en met C4 worden gebruikt voor drone-operaties in de EASA Categorie Open, terwijl C5 en C6 drones worden gebruikt in de EASA Categorie Specifiek. Het is belangrijk dat u zich houdt aan de regels van de categorie waarin u vliegt.

Drone Addicts
Scroll naar boven