elios

Indoor inspectie

Inspecties uitvoeren in moeilijk bereikbare omgevingen.

Met onze deze speciale indoor drone kunnen wij het plafond van een fabriek inspecteren in minder dan de helft van de tijd die nodig zou zijn voor traditionele methoden. Dit betekent dat de productie niet hoeft te worden stilgelegd en dat u een nauwkeurige diagnose van uw probleem krijgt zonder dat u hoeft te wachten! 
Indoor-drone-inspectie-with-elios
hoe het werkt

Inspectie in uitvoering

De drone is speciaal ontworpen om inspecties uit te voeren in moeilijk bereikbare omgevingen. Hij rolt langs muren en vliegt zonder problemen tegen obstakels aan waardoor hij ideaal is voor het uitvoeren van binnenvluchten binnen complexe structuren zoals fabrieksvloeren. 
De camera van de drone filmt in ultrascherp 4K resolutie waardoor je zelfs de kleinste scheurtjes kan waarnemen en door het krachtige verlichtingssysteem van 10.000 lumen geeft het de mogelijkheid om op plekken zonder licht toch een volledige inspectie uit te voeren. 
 
Besparingen

Besparingen

Onze indoor inspectie drones kunnen de reguliere inspectie tijdsduur aanzienlijk verminderen. Een reguliere inspectie heeft meestal steigers nodig, denk maar aan het opbouwen en afbreken van steigers. Dit kan dagen in beslag nemen, door onze inspectie kan er tientallen of zelfs honderden uren aan stilstandtijd bespaard worden
Onze inspectie duurt meestal tussen de 1 a 2 uur. Deze tijdsbesparing kan tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro's aan potentiële inkomsten opleveren.

Veiligheid

Normaal staan mensen op stijgers, hoogwerkers en maken gebruik van toegang via touwen wat hen allemaal blootstelt aan potentiële gevaren. Door een indoor drone kan inspecteurs visuele gegevens op afstand verzamelen terwijl ze veilig buiten staan waardoor de algehele veiligheid van de inspectie wordt verbeterd doordat deze risico’s worden weggenomen.

arrow chemiclab

Toegang

Onze indoor drones kunnen snel en gemakkelijk visuele gegevens verzamelen bij ruimtes die moeilijk en beperkt toegankelijk zijn. De mogelijkheid om regelmatig en snel inspecties uit te voeren kan leiden tot betere onderhoudsprocedures waardoor bedrijven op hun beurt tijd en geld kunnen besparen bij een reparatie.

Indoor-drone-inspection-with-elios
arrow chemiclab
Gegevens lokalisatie

Gegevens lokalisatie

In de software kunnen inspecteurs de locatie van defecten in hun inspectiebeelden lokaliseren zodat ze er bij toekomstige inspecties op terug kunnen komen of ze kunnen delen met andere belanghebbenden in het onderhoudsproces.

onze partners

Wij vliegen over de hele wereld

Luchtfilm producties, fotografie opdrachten en/of een offshore inspectie. In principe maakt het niet uit waar op aarde, u roept wij leveren. 

map KAKTEK5
Scroll naar top