elios inspectie

Veiligheids certificering
BOSIET Training
Veiligheids poort instructie
hoe het werkt

Elios Indoor Inspectie in uitvoering

Onze indoor drone is speciaal ontworpen om inspecties uit te voeren in moeilijk bereikbare omgevingen. Hij vliegt langs muren en vliegt zonder problemen tegen obstakels. Waardoor hij ideaal is voor het uitvoeren van indoor inspecties, binnen complexe omgevingen zoals fabrieken.
 
De camera van de drone filmt in ultrascherp 4K resolutie waardoor je zelfs de kleinste scheurtjes kan waarnemen en door het krachtige verlichtingssysteem van 10.000 lumen geeft het de mogelijkheid om op plekken zonder licht toch een volledige inspectie uit te voeren.
Indoor-drone-inspectie-with-elios
Indoor-Drone-Inspection-White

Elios Indoor inspectie

Wij werken met het beste inspectie bedrijf van Nederland samen, wij delen de kennis en ervaring samen. Door deze samenwerking, halen wij het hoogsthaalbare wat er mogelijk is met drone inspecties. Op deze pagina lichten we het stuk indoor inspectie uit, met een drone. Dit houd niet in, dat we geen inspectie’s buiten uitvoeren. We doen zo’n 80% buiten inspectie en 20% indoor, veel organisaties zijn op dit moment bezig met hun digitale transformatie van hun industriële processen, wij helpen hierbij met onze indoor drone inspectie. Onze speciale inspectie helpt hun industriëlen doelstellingen moeiteloos te behalen.

Met onze drone kunnen wij het plafond van een fabriek inspecteren in minder dan de helft van de tijd die nodig zou zijn voor traditionele methoden. Dit betekent dat de productie niet hoeft te worden stilgelegd en dat u een nauwkeurige diagnose van uw probleem krijgt zonder dat u hoeft te wachten! 

Inspecties uitvoeren in moeilijk bereikbare omgevingen.

 • VEILIGHEID:
  Onze indoor drones kunnen snel en gemakkelijk visuele gegevens verzamelen bij ruimtes die moeilijk en beperkt toegankelijk zijn. 

 • ULTRASCHERPE 4K RESOLUTIE:
  De camera op de drone biedt de hoogste beeldkwaliteit voor uw inspectiebehoeften. Met een resolutie van 3840×2160 pixels (4K), kunt u elk detail van uw object scherp en duidelijk zien. 

 • EFFICIËNTIE EN KOSTEN: 
  De mogelijkheid om regelmatig, snel en gemakkelijk inspecties uit te voeren, kan leiden tot betere onderhoudsprocedures waardoor bedrijven op hun beurt tijd en geld kunnen besparen bij een reparatie.

 • CONTINUE MONITORING:
  Door onze kennis en ervaring kunnen wij een snelle drone inspectie uitvoeren, waardoor continue monitoring mogelijk is. Onze inspectie duren meestal tussen de 1 a 2uur, dan hebben onze klanten genoeg gezien.

Indoor inspectie

Veiligheid

Normaal staan mensen op stijgers, hoogwerkers en maken gebruik van toegang via touwen wat hen allemaal blootstelt aan potentiële gevaren. Door een indoor drone kan inspecteurs visuele gegevens op afstand verzamelen terwijl ze veilig buiten staan waardoor de algehele veiligheid van de inspectie wordt verbeterd doordat deze risico’s worden weggenomen.

Besparingen

Besparingen

Onze indoor inspectie drones kunnen de reguliere inspectie tijdsduur aanzienlijk verminderen. Een reguliere inspectie heeft meestal steigers nodig, denk maar aan het opbouwen en afbreken van steigers. Dit kan dagen in beslag nemen, door onze inspectie kan er tientallen of zelfs honderden uren aan stilstandtijd bespaard worden
Onze inspectie duurt meestal tussen de 1 a 2 uur. Deze tijdsbesparing kan tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro's aan potentiële inkomsten opleveren.

Gegevens lokalisatie

Gegevens lokalisatie

In de software kunnen inspecteurs de locatie van defecten in hun inspectiebeelden lokaliseren zodat ze er bij toekomstige inspecties op terug kunnen komen of ze kunnen delen met andere belanghebbenden in het onderhoudsproces.

Indoor drone inspection Elios

onze partners

Wij vliegen over de hele wereld

Ons team van ervaren en zeer goed gekwalificeerde piloten, cinematografen, inspectie en RT operators kan je elke drone gerelateerd vraag stellen.

Wij vliegen volledig gecertificeerd over de hele wereld, of het nou drone filmopnames, drone inspecties en/of drone mapping is. Wij leveren altijd en dit kunnen wij ook waar maken door al onze expertise, ontheffingen en certificeringen.

map KAKTEK5
Drone Addicts
Scroll naar boven