Nachtvlucht met een drone

Vliegen in het donker met een drone

Wij hebben alle vergunningen en ontheffingen om in het donker drone opnames te mogen maken. Ben jij opzoek naar een drone operator die alles van A tot Z regelt? Aangenaam wij zijn Drone Addicts en nemen al het papierwerk voor je uithanden. Vertel ons de datum en tijd en wij regelen derest. 

Ook in stedelijke gebied, rond havens of zelfs naast een vliegveld. Wij hebben hierin dus de totaal oplossing voor jou.

Elke drone piloot binnen Drone Addicts is bekend met de veiligheidsvoorschriften, die benodigd zijn voor het veilig uitvoeren van een drone vlucht in het donker. Wij zorgen ervoor dat het gebied waarin wij opstijgen en landen verlicht is en alle verder benodigdheden.

Wij voeren de meeste drone opnames uit, voor documentaires, bouwprojecten, commercials, filmproducties en event aftermovies. Vooraf zullen wij met de klant, DOP of productie maatschappij een meeting hebben, wat de wensen zijn en/of er eventuele bijzonderheden zijn zoals als bijvoorbeeld een vuurwerkshow. En heel belangrijk welke camera setup er word gebruikt. Hierop kunnen wij onze drone setup aanpassen, light weight drones of onze heavy weight drone. Een goede voorbereiding zorgt voor het beste resultaat.

nachtvlucht aanvragen

Wij denken graag mee met het project zodat onze dienst feilloos aansluit bij jullie wensen. 

Drone Addicts
Scroll naar boven