Over ons

Over ons

Wij staan elke dag klaar voor onze klanten, partners en concOllega's!

Drone Addicts is een volledig gecertificeerd drone bedrijf waar je alles onder één dak vind. Van luchtfilm productie, tot luchtfotografie tot drone inspecties en ga zo maar door. Dit doen we voor klanten, partners en ook voor onze concollega’s. 

Ran de oprichter van Drone Addicts was al op 8 jarige leeftijd druk met foto’s maken. 10 jaar later stapte hij de marine in en in daar heeft hij over de hele wereld foto’s en video gemaakt. Één van zijn taken bij de marine was helikopter redder en dit houd in dat je vaak in de lucht zit en naar Search en Rescue operaties ging op zee. Na de marine kon hij de vrijheid in de lucht niet loslaten en schoot de lucht verslaving door in de drones. 

We hebben bij Drone Addicts heel veel ervaring op het gebied van foto en film. Inmiddels zijn we ook de inspectie markt aan het bevliegen en niet alleen in de lucht maar ook indoor met een drone die rondom beschermt is en verlichting heeft. Daag ons maar uit en de twee oud defensie medewerkers staan binnen no-time voor de deur. 

Wij vliegen verder waar anderen stoppen, door onze ervaring en creativiteit weten wij de ideeën van onze klanten te overtreffen met de tofste shots die perfect passen bij de wensen van de klant. Wij nemen alle zorgen qua vergunningen en ontheffingen uithanden,  als jij ons duidelijk aangeeft wat je wil, dan regelen wij de rest!

Kernwoorden waar Drone Addicts voor staat:

  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Anticiperen
  • Flexibilteit 

 Ran Hendriks (Founder) en zijn compagnon Sören Marijt, beiden oud-militairen zijn gedisciplineerd, zelfstandig, flexibel en kunnen goed anticiperen bij onverwachte situatie, dit zit namelijk in het bloed van deze twee eigenaren en dit schept vertrouwen bij klanten, partners concullega’s.  

Of het nou gaat om film, foto en/of inspectie, wij staan voor jouw klaar!

Drone Piloot Ran Hendriks
over ons

drone addicts crew

Ran Hendriks Drone Addicts

Ran

Founder & Drone piloot

Soren Marijt Drone Addicts

Sören

manager operations & Payload operator

Tygo Fakkel - FPV

Tygo

FPV, DRONE PILOOT & PAYLOAD OPERATOR

TORRE

TORRE

EDITOR & CAMERA OPERATOR

Torre Sassen

Payload operator & Editor 

Krijn bouw timelapse

Krijn Smulders

Timelapse Inspections

6

Ricardo Tavenier

Drone Piloot, Payload

Drone Addicts
Scroll naar boven