Opnames met een FPV Race Drone

Welkom op de snelste race drone pagina van Drone Addicts

FPV drone opnames zijn inmiddels een behoorlijke trend geworden; bijna elke grote bedrijfsketen heeft iets gedaan met FPV opnames. Ben je nog helemaal niet bekend met FPV opnames? Dan raad ik je aan om onze FPV video’s hieronder te bekijken.

Het FPV-team van Drone Addicts heeft 11 jaar ervaring in het filmen van bedrijfsfilms, reclames, televisieprogramma’s en documentaires enzv.  Onze FPV piloten vliegen door heel Europa.

Met een achtergrond in defensie zijn wij getraind om elke uitdaging met vastberadenheid aan te gaan. Nu zetten wij deze vaardigheden in om onze race drones behendig door kleine ruimtes vliegen. Onze toewijding aan precisie en doelgerichtheid stelt ons in staat om obstakels te overwinnen en onze grenzen te verleggen. 

Na elke productie leveren wij dezelfde dag alle beelden gestabiliseerd aan. Onze klanten en partners blijven zich verbazen over de FPV-opnames die wij kunnen maken van het project. Onze FPV race drone piloten staan klaar voor de start, ben jij er ook klaar voor?

WAAROM FPV RACE
DRONE OPNAMES?

De opnames met race drones bieden een uniek perspectief dat met normale drones nauwlijk mogelijk zijn. Of het nu gaat om het vastleggen van een nieuwe bedrijfsfilm, het creëren van meeslepende natuur opnames of het vastleggen van de energie van een evenement, onze indoor race drones geven een unieke twist aan jouw productie.

Na elke productie leveren wij dezelfde dag alle beelden gestabiliseerd aan. Onze klanten en partners blijven zich verbazen over de FPV-opnames die wij kunnen maken.

Onze FPV race dronepiloten staan ready for take-off, bedrijf er ook klaar voor?
Let’s work together en we tillen de productie naar een nieuw niveau.

Indoor-race-drone-opnames
Indoor drone 2.5inch
Race-drone-opnames
Indoor drone 3inch
FPV-Race-drone-opnames
Outdoor Race drone

drone service

Opnames maken met een race drone

FPV Piloot

Al onze FPV drone piloten zijn volledige gecertificeerd en mogen door al onze ontheffingen en vergunningen overal vliegen.

FPV Opnames

In ons DA team hebben we FPV piloten die al jaren vliegen met customs quads. De echte FPV experts die het werk uitvoeren.

FPV Opnames

We hebben verschillende race quads, we kunnen van een Gopro tot aan de Blackmagic, Sony FX3 en/of FX6. Wij leveren altijd!

Custom Quads

We kunnen ook een quad volledig op maat maken. Dus als je specifieke wensen hebt, neem contact op en we gaan aan de slag met jouw idee.

Klanten reviews

"They walk that extra mile"
Werken met Ran Hendriks van Drone Addicts is een feest. Met zijn enthousiasme en ideeën tilt hij elke productie naar een hoger niveau. Drone Addicts wachten niet op instructies, maar komen zelf met suggesties voor dat net-wat-spectaculairdere-shot. Alles is tot in de puntjes geregeld, dus geen gedoe met autoriteiten; de papieren kloppen en zijn aanwezig. Er is Ran er alles aan gelegen om jouw film tot een knaller te maken, ik beveel werken met hem en Drone Addicts zeker aan.
suzanne rond3
Suzanne Blonk
Eigenaar Blonk Film
Onlangs met Ran samengewerkt voor een timelaps opname voor een 'ombouwweekend' van een grote kruising in Zwaagdijk-Oost. Ondanks dat de uitvraag erg laat is gedaan (ochtend), was de inzet op tijd en snel geregeld (einde middag). De camera is opgehangen en het weekend heeft hij zijn opnames kunnen maken. Ran heeft op een professionele manier de beelden in een korte film verwerkt, naar de gewenste standaard van Heijmans. Voorzien van teksten en logo's is het een prachtig eindresultaat geworden. Er zijn veel positieve en tevreden reacties op gekomen. Dank!
rob van kampen
Rob van Kampen
Werkvoorbereider op Schiphol bij BAM Infra Nederland
We've worked several times with Ran Hendriks as a drone pilot for our videoproductions and we were more then pleased everytime we got the footage from him. It's very nice to work alongside Ran, always a pleasant and proffesional workflow. I can definitely recommend Ran for your own projects and productions. You are sure to get some amazing footage!
Review Karim
Karim kadri
director studio bravoure

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je verrassen
door de shots die wij kunnen creëren van jouw project!

Drone Addicts
Scroll naar boven