race drone opnames

Welkom op de snelste race drone pagina van Drone Addicts

Welkom bij Drone Addicts, waar we de grenzen van luchtopnames verleggen met onze race drone piloten! Of het nu binnen of buiten is, onze indoor race drones bieden een ongeëvenaarde ervaring die nieuwe prikkels toevoegt aan jouw video-opnames.

Binnen, in nauwe ruimtes, manoeuvreren onze race drones behendig tussen obstakels door, vangen ze de kleinste details op en bieden ze een uniek perspectief dat anders onbereikbaar zou zijn.

Of het nu gaat om het vastleggen van een nieuwe bedrijfsfilm, het creëren van meeslepende videoclips of het vastleggen van de energie van een evenement, onze indoor race drones tillen jouw video naar een hoger niveau. Telkens wanneer we onze beelden leveren, blijven we onze klanten keer op keer verbazen.

Onze race drone piloten staan klaar voor de start, ben jij er ook klaar voor? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets buitengewoons creëren!

Neem contact met ons op

Telefoon: +31638190954

Drone Opnames door Drone Piloor
Indoor-race-drone-opnames
Indoor drone 2.5inch
FPV-Race-drone-opnames
Outdoor Race drone
Race-drone-opnames
Indoor drone 3inch

drone service

Opnames maken met een race drone

FPV Piloot

Al onze FPV drone piloten zijn volledige gecertificeerd en mogen door al onze ontheffingen en vergunningen overal vliegen.

FPV Opnames

In ons DA team hebben we FPV piloten die al jaren vliegen met customs quads. De echte FPV experts die het werk uitvoeren.

FPV Opnames

We hebben verschillende race quads, we kunnen van een Gopro tot aan de Blackmagic, Sony FX3 en/of FX6. Wij leveren altijd!

Custom Quads

We kunnen ook een quad volledig op maat maken. Dus als je specifieke wensen hebt, neem contact op en we gaan aan de slag met jouw idee.

Klanten reviews

"They walk that extra mile"
Werken met Ran Hendriks van Drone Addicts is een feest. Met zijn enthousiasme en ideeën tilt hij elke productie naar een hoger niveau. Drone Addicts wachten niet op instructies, maar komen zelf met suggesties voor dat net-wat-spectaculairdere-shot. Alles is tot in de puntjes geregeld, dus geen gedoe met autoriteiten; de papieren kloppen en zijn aanwezig. Er is Ran er alles aan gelegen om jouw film tot een knaller te maken, ik beveel werken met hem en Drone Addicts zeker aan.
suzanne rond3
Suzanne Blonk
Eigenaar Blonk Film
Onlangs met Ran samengewerkt voor een timelaps opname voor een 'ombouwweekend' van een grote kruising in Zwaagdijk-Oost. Ondanks dat de uitvraag erg laat is gedaan (ochtend), was de inzet op tijd en snel geregeld (einde middag). De camera is opgehangen en het weekend heeft hij zijn opnames kunnen maken. Ran heeft op een professionele manier de beelden in een korte film verwerkt, naar de gewenste standaard van Heijmans. Voorzien van teksten en logo's is het een prachtig eindresultaat geworden. Er zijn veel positieve en tevreden reacties op gekomen. Dank!
rob van kampen
Rob van Kampen
Werkvoorbereider op Schiphol bij BAM Infra Nederland
We've worked several times with Ran Hendriks as a drone pilot for our videoproductions and we were more then pleased everytime we got the footage from him. It's very nice to work alongside Ran, always a pleasant and proffesional workflow. I can definitely recommend Ran for your own projects and productions. You are sure to get some amazing footage!
Review Karim
Karim kadri
director studio bravoure
Drone Addicts
Scroll naar boven